Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ξανθές αποχρώσεις που θα σε κερδίσουν

Το ξανθό ήταν είναι και θα είναι το πιο εντυπωσιακό χρώμα της χρωματικής παλέτας. Δεν είναι μόνο ότι αμέσως μαγνητίζει το βλέμμα αλλά και ότι έχει την ιδιότητα να χαρίζει ταυτόχρονα σεξουαλικότητα αλλά και αθωότητα! Φέτος αν είσαι ξανθιά είσαι in αλλά το βασικό είναι να διαβάσεις παρακάτω ποιες είναι οι αποχρώσεις εκείνες του ξανθού που θα απογειώσουν την ομορφιά σου!
Και ντεκοντραξιόν και ξανθό: πρόκειται για το χρώμα που "θα φορεθεί" πολύ! Ακολουθώντας την γενικότερη τάση που έχει επικρατήσει στο μακιγιάζ αλλά και στα χρώματα των μαλλιών, φέτος η φυσικές αποχρώσεις των μαλλιών έχουν την τιμητική τους. Πρόκειται για χρώματα που θα μπορούσαν να είχαν δημιουργηθεί φυσικά μόνα τους χωρίς τεχνικές εργασίες.

Στις αποχρώσεις του ξανθού-μελί ποντάρει η Γκουίνεθ για να λάμψει!
Η μέθοδος της ντεκονστραξιόν που μας έχει ήδη κερδίσει από πέρυσι συνεχίζει και φέτος να τραβάει τα βλέμματα, αφού αφήνει την εντύπωση ότι οι άκρες της τρίχας έχουν "ανοίξει" φυσικά! Η κορυφή του κεφαλιού μπορεί να είναι ένα πιο σκούρο ξανθό και προς τις άκρες το μαλλάκι σου να ανοίγει! Τόλμησε την τάση που σε βάζει στην καρδιά της μόδας και φέτος και δεν θα χάσεις!
Το ξανθό του βουτύρου: το ξανθό του βουτύρου είναι φωτεινό και ζωηρό σαν χρώμα και γλυκό σαν καραμέλα! Δεν χρειάζεται να έχεις πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα για να επιλέξεις το συγκεκριμένο χρώμα αφού σου ταιριάζει ιδανικά και αν έχεις λίγο πιο σταρένια επιδερμίδα όπως η Σαρλίζ θερόν που είναι πάντα σέξι και φέτος και μέσα στη μόδα με το βουτυρένιο ξανθό της!
 
Κολλήσαμε από τα (ξανθά) μέλια: το ξανθό-μελί είναι ένα χρώμα που πολλές πόθησαν λίγες όμως κατάφεραν να λανσάρουν και να προκαλέσουν επιφωνήματα θαυμασμού! Το μελί είναι ένα χρώμα που χαρίζει strawberry sweet λάμψη σε όποια αποφασίσει να το λανσάρει αφού συνδυάζει τις πιο γλυκιές αποχρώσεις σαν χρώμα: γλυκό καφέ και απαλό μελί. Το χρώμα αυτό είναι ιδανικό για όσες έχουν καστανόξανθα φυσικά μαλλάκια αφού δείχνει επάνω τους ακόμη πιο φυσικό.
 
Ναι στις μελί ανταύγειες: είναι το απόλυτο λουκ της σεζόν! Γιατί; Γιατί μια βάση σε ζεστή καστανή απόχρωση σε βοηθάει να απαλλαγείς από τις διχρωμίες που μπορεί να είχε φέρει το καλοκαίρι και να αποκτήσεις ένα ενιαίο χρώμα ενώ οι μελί ανταύγειες (όσο λεπτές ή χοντρές τι θέλεις) σου χαρίζουν κίνηση στο στιλ σου αφού το μαλλάκι σου δεν είναι άτονο και μονότονο. Πες ναι στις μελί ανταύγειες και δεν θα χάσεις!
 
Πλατίνα λέω και κλαίω: η πλατίνα είναι ένα χρώμα ίσως λίγο παρεξηγημένο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει την τιμητική της. Αν είσαι ήδη ξανθούλα τότε δεν έχεις παρά να το τολμήσεις και να βάψεις τα μαλλάκια σου σε ξανθό-πλατινέ εφόσον είσαι βέβαια έτοιμη να τραβήξεις όλα τα βλέμματα. Πρόκειται για ένα χρώμα που τραβάει ακαριαία το μάτι απλά το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η διαφορά χρώματος με το φρύδι να μην είναι πολύ εκκεντρική (π.χ. σκούρο κατράμι μαύρο)!
πηγή:mylady.gr