Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Τα ζώδια σήμερα








Κριός 21/3-20/4



Έχεις βάλει τις βάσεις για να πετύχεις τα σχέδιά σου και οι κινήσεις που έκανες, αποδίδουν σιγά-σιγά αποτελέσματα, φίλε Κριέ. Μην βιάζεσαι και θα δεις ότι οι εξελίξεις θα είναι υπέρ σου. Αν έρθεις σε επαφή με κάποιους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν, να είσαι ανοιχτός σε όσα θα σου πουν και μην επηρεαστείς από την καχυποψία, που πιθανώς να σου προσδώσει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου κυμαίνονται σε ικανοποιητικά επίπεδα, αν είσαι Κριός, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι είναι όλα μια χαρά. Σήμερα θα χρειαστεί να δείξεις συμπαράσταση στον άνθρωπό σου, για κάποια δικά του προβλήματα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις αντιπαραθέσεις μαζί του και φρόντισε να τον καταλάβεις. Οι αδέσμευτοι Κριοί, σήμερα μπορεί να γνωρίσετε τον άνθρωπο που ονειρεύεστε.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα στη δουλειά σου θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές και ίσως αυτό να σου λύσει τα χέρια, σε υποθέσεις που καθυστερούν και σε εκνευρίζουν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί τα έξοδα που έχεις κάνει τις τελευταίες ημέρες σε έχουν αποσυντονίσει.

 Ταύρος 21/4-20/5


Παρότι οι δυσκολίες που συναντάς και σήμερα είναι αρκετές, φίλε Ταύρε, λόγω της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό, δε χάνεις το θάρρος σου και καλά κάνεις. Μπορείς να φτάσεις εκεί που θέλεις με την επιμονή και την προσήλωση στους στόχους σου. Ζήτα ωστόσο, τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων και δεν θα το μετανιώσεις, γιατί θα σε κάνουν να αισθανθείς ασφαλής.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, αν νιώθεις ότι έχεις απομακρυνθεί από το ταίρι σου, η ευθύνη είναι δική σου. Άσε μακριά τα άγχη σου αυτή την Κυριακή και πέρνα μια ρομαντική βραδιά με τον άνθρωπό σου. Κι αν ακόμη σε συντροφεύει η μοναξιά, μη χάνεις την καλή σου διάθεση. Αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, κινούνται με αγχωτικούς ρυθμούς, αλλά μπορείς αν παραμείνεις ψύχραιμος, να τα καταφέρεις μια χαρά. Η οικονομική σου κατάσταση ενδέχεται να φτιάξει σύντομα, χάρη σε κάποιες προτάσεις που θα σου αποφέρουν έσοδα, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Δίας από το ζώδιό σου.

 Δίδυμοι 21/5-21/6


Αν και έχεις κουραστεί από τις έντονες προσπάθειες που καταβάλεις τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Δίδυμε, έχει έρθει η ώρα να νιώσεις δικαιωμένος με τις επιλογές σου. Όλα αλλάζουν προς το καλύτερο και σε περιμένουν πολύ θετικές στιγμές, με έναν τρόπο ζωής που σου πηγαίνει πολύ καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια περίφημη μέρα, φίλε Δίδυμε, αφού η καλή σου διάθεση αλλάζει το κλίμα της σχέσης σου, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, θα απολαύσεις τον θαυμασμό των γύρω σου. Πέρνα καλά με τους φίλους σου και τα υπόλοιπα θα έρθουν σύντομα.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Σήμερα στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα φανεί έντονα η εύνοια που απολαμβάνεις, σε υποθέσεις τις οποίες χειρίζεσαι και σου φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις όσες περισσότερες υποχρεώσεις έχεις, για να πας τα σχέδιά σου παρακάτω. Κυρίως τακτοποίησε οικονομικές υποχρεώσεις, αφού η ημέρα ευνοεί τέτοιες κινήσεις, και ξεμπέρδευε μια και καλή με κάποια χρέη σου.

 Καρκίνος 22/6-22/7


Αρκετά θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις δεν κινούνται με τους ρυθμούς που επιθυμείς, φίλε Καρκίνε. Μην απογοητεύεσαι, μην βιάζεσαι και μην εκνευρίζεσαι γιατί πιθανώς σήμερα, λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνει η Πανσέληνος στον Σκορπιό, να μιλήσεις άσχημα σε δικά σου άτομα και να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Αντίθετα μίλα για όσα σε προβληματίζουν και μην τα κρατάς μέσα σου. Θα σε βοηθήσει περισσότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, η ρομαντική διάθεση θα χαρακτηρίσει τη σημερινή Κυριακή και θα περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, δείξε εμπιστοσύνη στη γοητεία σου και όλα θα αλλάξουν στη ζωή σου πολύ σύντομα. Η σημερινή Πανσέληνος στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με έναν παλιό σου έρωτα. Καταπολέμησε τις τάσεις πισωγυρίσματος, που ενδέχεται να σε κυριεύσουν.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αγαπητέ Καρκίνε, η δουλειά θα έχει σήμερα πολλές ικανοποιητικές στιγμές και θα μπορέσεις να δείξεις για άλλη μια φορά τις άπειρες ικανότητές σου, σχετικά με το αντικείμενο σου. Τα έξοδά σου αυξάνονται και χρειάζεται προσοχή στο χειρισμό των οικονομικών σου.

 Λέων 23/7-23/8


Τα νεύρα σου σήμερα είναι ο μοναδικός παράγοντας, που ενδεχομένως να απειλήσει τα σχέδιά σου, φίλε Λέων, και αυτό λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και φορτίζει το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Συγκρατήσου μπροστά στις δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν και αξιοποίησε τις ικανότητές σου, που είναι πολλές, για να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις στις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν και σε βγάζουν εκτός προγράμματος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, καλύτερα να αποφύγεις τις συζητήσεις που αποτελούν κόκκινο πανί, γιατί μάλλον θα βρεθείς να διαφωνείς με το σύντροφό σου. Δείξε την καλύτερή σου διάθεση και κάντε μαζί μια όμορφη βόλτα. Αν πάλι αναζητάς ακόμη το άλλο σου μισό, η μέρα ευνοεί τις γνωριμίες. Ανοίξου σε καινούργιο κόσμο.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η επαγγελματική σου ζωή είναι αρκετά πιεσμένη, αλλά με τον κατάλληλο προγραμματισμό, θα ανταπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις και θα ανοίξεις προοπτικές στην εργασία σου, που θα σου αποδώσουν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου είναι σε μια μέρα, όπου αρκετά χρέη πρέπει να τακτοποιηθούν, για να μπορέσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα στα έσοδα - έξοδα.

 Παρθένος 24/8-22/9


Αγαπητέ Παρθένε, η λογική είναι αυτή που πρέπει σήμερα να πάρει το πάνω χέρι, για να βγεις από κάθε δυσκολία που μπορεί να προκύψει, λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και σε επηρεάζει άμεσα. Μην αφήνεις το συναισθηματισμό και την ευαισθησία σου να αποφασίζουν για εσένα. Να ξέρεις πάντως, ότι όσα σκέφτεσαι μπορούν να υλοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Προσοχή με ποιους μοιράζεσαι τα σχέδιά σου και ποιους εμπιστεύεσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, αρκετά προβλήματα λύνονται και η σχέση σου παίρνει τη μορφή που επιθυμούσες. Φτιάξε ακόμα περισσότερο το κλίμα, με μια ρομαντική βόλτα παρέα με τον σύντροφό σου. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, δείξε την αισιόδοξη πλευρά σου στους ανθρώπους που σε πλησιάζουν και μη γίνεσαι εριστικός μαζί τους χωρίς σημαντικό λόγο.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, θα έχει αρκετή ένταση και θα χρειαστεί να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις, χωρίς εκνευρισμό, για να συνεννοηθείς με τους συνεργάτες σου. Πάντως, ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια καλύτερη φάση και να σε γλιτώνουν από το άγχος που νιώθεις.

 Ζυγός 23/9-22/10


Για άλλη μια φορά σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, οι ικανότητές και η εξυπνάδα σου καταπλήσσουν τους γύρω σου και σε κάνουν αξιαγάπητο. Εσύ πάντως εξακολουθείς να βρίσκεις νέους τρόπους, που θα σε οδηγήσουν πιο κοντά στους στόχους σου και καλά κάνεις. Δείξε σύνεση, όταν φτάσει η ώρα των αποφάσεων και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα, αφού έχεις τη διάθεση να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον Σκορπιό σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές της, για να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον πιο ουσιαστικά. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, έχεις όλες τις προοπτικές για έναν νέο έρωτα ή για μια καλή γνωριμία.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, οι θετικές εξελίξεις θα είναι πάρα πολλές και μπορείς να κάνεις πολύ πετυχημένες συνεργασίες, με τον τρόπο που λειτουργείς σήμερα. Το μόνο που σε προβληματίζει είναι τα έσοδά σου και πώς θα τα αυξήσεις. Μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα να κάνεις λίγο οικονομία.

 Σκορπιός 23/10-22/11


Οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου είναι πολλές και σε κάνουν να αποσυντονίζεσαι λίγο, παρότι τις περισσότερες τις αποφάσισες εσύ, φίλε Σκορπιέ. Μην φοβάσαι τις εξελίξεις που θα σου φέρει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιό σου, γιατί μελλοντικά, όσο δυσάρεστες κι αν σου φανούν προσωρινά, είναι υπέρ σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, η μέρα είναι καλή για επικοινωνία με το σύντροφό σου και για συζητήσεις που απέφευγες να κάνεις, και αφορούν στο κοινό ταμείο σας. Αξιοποίησε το κλίμα που κυριαρχεί, για να μιλήσετε εφ όλης της ύλης. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, ευνοείται κάθε είδους γνωριμία. Να είσαι σε ετοιμότητα και δεν θα χάσεις!!!
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αν είσαι Σκορπιός, στα επαγγελματικά σου υπάρχουν σήμερα κίνδυνοι μέσα στο άμεσο περιβάλλον σου, με συνεργάτες που δεν σε καταλαβαίνουν και έρχονται σε σύγκρουση μαζί σου. Βάλε τη διπλωματία σου σε λειτουργία. Οικονομικές αποφάσεις ευνοούνται και είναι ευκαιρία να ξεμπερδεύεις με χρέη και συμφωνίες, που είχες στην αναμονή.

 Τοξότης 23/11-21/12


Για να πετύχεις όσα θέλεις, φίλε Τοξότη, σήμερα θα χρειαστείς βοήθεια κι από άλλους. Εμπιστέψου τους κάποιες υποθέσεις και μη γίνεσαι συγκεντρωτικός, με το να αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς και αντέχεις. Σε κάθε περίπτωση, να έχεις το νου σου, γιατί μπορεί να μάθεις καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν και που αφορούν σε κάποια άτομα, που δεν υποψιάζεσαι με τίποτα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, όλα πηγαίνουν πολύ καλά μέσα στη σχέση σου και τα διάφορα προβλήματα δείχνουν να έχουν μείνει πίσω. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μπορείς να φλερτάρεις ελεύθερα, καθώς η σημερινή Πανσέληνος στον Σκορπιό ευνοεί το ερωτικό κλίμα.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η δουλειά σου, αγαπητέ Τοξότη, έχει αρκετές απαιτήσεις σήμερα και θα χρειαστεί έντονη ενέργεια αλλά και αποφασιστικότητα, για να πάει πιο μπροστά. Αξιοποίησε την εύνοια της θέσης του κυβερνήτη σου Δία στον Ταύρο, για να λύσεις οικονομικές υποθέσεις ή νομικές εκκρεμότητες.

 Αιγόκερως 22/12-19/1

Αν δεν αφήσεις μια και καλή πίσω σου το παρελθόν, αγαπητέ Αιγόκερε, δεν θα μπορέσεις να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις στο μέλλον. Γι’ αυτό, κάθε εκκρεμότητα πρέπει να κλείσει, και σήμερα είναι μια καλή μέρα για να το κάνεις. Μετά, αφιέρωσε όλη σου την ενέργεια στον προγραμματισμό των επερχόμενων σχεδίων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, φρόντισε σήμερα να γίνεις λίγο πιο τρυφερός και εκδηλωτικός. Εκδήλωσε όλο σου τον συναισθηματισμό, που σημειωτέον δεν είναι και λίγος, για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, η γοητεία που ασκείς σήμερα είναι έντονη. Επέτρεψέ της να κάνει παιχνίδι…
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, είναι σε μια καλή φάση και μπορείς να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή να κλείσεις νέες, ελπιδοφόρες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Προσπάθησε να ανακαλύψεις που ξοδεύεις άσκοπα χρήματα και να σταματήσεις να το κάνεις, για να βάλεις μια σειρά.

 Υδροχόος 20/1-19/2


Μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά τα πράγματα πάνε πολύ καλά για εσένα σήμερα, φίλε Υδροχόε. Οι δυσκολίες έχουν περάσει και μπροστά σου ανοίγονται πολύ θετικές προοπτικές. Μη σταματάς τις προσπάθειες και μην αφήνεις μικρές λεπτομέρειες να σε απογοητεύσουν, γιατί οι επιρροές που θα σου χαρίσει η Πανσέληνος από τον Σκορπιό είναι σημαντικές, για να σταθεροποιήσεις τα κεκτημένα σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, εξαρτάται από τη δική σου στάση το αν θα περάσεις καλά ή όχι. Πάρε την απόφαση να μιλήσεις ανοιχτά με το σύντροφό σου και δεν θα χάσεις. Τα προβλήματα είναι για να λύνονται και όχι για να τα κάνεις κύκλους μέσα στο μυαλό σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούρια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο θα σε πλησιάσει απόψε, με ερωτικές διαθέσεις. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα βάλει για τα καλά το χεράκι της…
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Υδροχόε, θα χρειαστεί πολύ ενέργεια και σωστός χειρισμός, γιατί θα προκύψουν κάποια μικρά προβλήματα, που θα σε αποσυντονίζουν και θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Είναι καλή μέρα για οικονομικές διευθετήσεις, αλλά και νομικές τακτοποιήσεις. Εκμεταλλεύσου το.

 Ιχθείς 20/2-20/3


Κάποιες φορές είναι πιο δύσκολο να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, παρά σε κάποια άλλα άτομα, φίλε Ιχθύ. Κι όμως σήμερα, μόνο η αυτοπεποίθηση θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα μπορέσεις, με βάση τη διαίσθησή σου, να κρίνεις τι είναι σωστό και τι όχι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, όλα πάνε καλά και μπορείς να περάσεις μια πολύ ερωτική Κυριακή στη σχέση σου, αγαπητέ Ιχθύ. Μην αφήσεις την ξαφνική τάση μελαγχολίας, που μπορεί να σου δώσει η Πανσέληνος από τον Σκορπιό, να σε απομακρύνει από το σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, βρες τον τρόπο να περάσεις καλά και μην πεις όχι σε προσκλήσεις για βραδινές εξόδους.
 Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η δουλειά σου μπορεί να φέρει στιγμές έντασης και διαφωνιών, αλλά εκεί θα δείξεις την ωριμότητα που χρειάζεται. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα έξοδά σου, που αυξάνονται συνεχώς. Υπολόγισε καλύτερα τον προγραμματισμό σου και μην παρασύρεσαι σε στιγμιαία λάθη.
πηγή:myastro.gr