Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Οι 10 πιο σέξι αποχρώσεις μαλλιών για κοκκινομάλλες...

Οι κόκκινες αποχρώσεις στα μάλλια ειναι πολύ στην μόδα τον τελευταίο καιρό και για αυτό το λόγο σας αποκαλύπτουμε τις πιο  όμορφες κόκκινες αποχρωσεις ...

CHERRY BOMB(κερασί)

Δραματική απόχρωση που λόγω της έντασης του χρώματος ταιριάζει σε γυναίκες με φυσικά ανοιχτόχρωμα μαλλιά.

ROSEWOOD

Μια "σταγόνα" βιολετί(ψυχρό χρώμα) αναδυκνείει το βάθος και το πλούσιο χρώμα της κόκκινης απόχρωσης της Ashley Greene.

APRICOT(βερικοκί)

Όσο πιο ανοιχτόχρωμα ειναι τα μάτια σας τόσο πιο ανοιχτη απόχρωση μπορείτε να επιλέξετε.

AUBURN(καστανόκοκκινο)

Η Ellie Kemper επέλεξε μια πιο σκούρα απόχρωση γύρω απο το πρόσωπο και πιο κόκκινη προς στα άκρα δημιουργώντας ενα απαλό αποτέλεσμα.
Αλλο μυστικό για να δημιουργήσετε ενα απαλό αποτέλεσμα στο πρόσωπο σας ειναι:για τις γυναίκες που έχουν καστανά μάτια,ανοίξτε την απόχρωση των φρυδιών σας μια ή δυο αποχρώσεις, ενώ για εκείνες με πιο ανοιχτά μάτια και μαλλιά επιλέξτε ενα τονο πιο σκούρα απόχρωση στα φρύδια  .
CINNAMON(κανέλλα)

Πολύ σπάνια βλέπετε πράσινα μάτια με φυσικές αποχρώσεις κανέλλας στα μαλλια.
Για τις γυναίκες με πράσινα και καστανά μάτια, η σκοτεινή πλευρά του κόκκινου είναι η  πιο κολακευτική.Παρόλο που η Julianne Moore έχει  ανοιχτόχρωμο δέρμα και πράσινα ματια δεν σημαίνει ότι όσες έχουν olive Undertones και φυσικά καστανά μαλλιά δεν τους ταιριάζει αυτή η απόχρωση.
 BRIGHT COPPER(ανοιχτό χαλκινο-πορτοκαλί)

Όπως γνωρίζετε το κόκκινο ξεθωριάζει πολύ πιο γρήγορα απο τις άλλες αποχρώσεις.Μην πλένετε πολλές φορές την εβδομάδα τα μαλλιά σας(2ή 3αρκουν) γιατί έτσι το χρώμα ξεθωριάζει.Επιλέξτε το
Davines Alchemic System Shampoo και Conditioner ειδικό για την διατήρηση του χρώματος.
GINGER(πιπερόριζα)

Οσο πιο olive τόνους
έχετε στο δέρμα σας,τόσο πιο σκούρο κόκκινο μπορείτε να επιλέξετε.Η Marcia Cross πρόσθεσε για παράδειγμα λίγο καφέ σε συνδυασμό με copper(χαλκινη απόχρωση) στα μαλλιά της για να ζεστάνει το πρόσωπο της χωρίς να προσθέσει ανταύγειες.(γνωστό λάθος των κοκκινομάλλων ειναι η προσθήκη ανταύγειας σε τέτοιο βαθμό που το χρώμα χάνεται-ομοιόμορφο χρώμα ειναι το μυστικό)
 STRAWBERRY BLONDE( ξανθό Φράουλας)

Ταιριάζει περισσότερο σε γυναικες με φυσικά μεσαίας απόχρωσης ξανθα μαλλιά μέχρι σκούρα ξανθά.

ohmyladies