Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Για τις εναλλακτικές νύφες…

Εάν πρόκειται να ντυθείτε σύντομα νυφούλες και θέλετε να αποφύγετε τα στυλιστικά κλισέ πάρτε φρέσκιες, εναλλακτικές ιδέες που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε
αλλά και μερικά οικονομικά tips που θα σας λύσουν τα χέρια...
Διαλέξτε ένα νυφικό σε γραμμή που σας κολακεύει και φτιάξετε μόνες σας το στεφάνι για τα μαλλιά, είτε με τον παραδοσιακό τρόπο, είτε δένοντας σε μία λεπτή στέκα τα μικρά, λευκά ανθάκια που επιθυμείτε.
Μην ξεχνάτε ότι εντυπωσιακό δεν είναι πάντα το φορτωμένο και το ογκώδες ούτε το πολύ ακριβό. Μην παρασύρεστε! Φροντίστε την εμφάνισή σας δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες.
  Δείτε παρακάτω τις εικόνες που μπορούν να σας εμπνεύσουν για τη δική σας νυφική εμφάνιση:
 Αν είστε τόσο εναλλακτική που σας αρέσουν οι extreme επιλογές, τότε σίγουρα ένα τέτοιο νυφικό-φόρεμα θα είναι ότι ονειρευόσασταν.
 Ένα ψηλό πιάσιμο θα αναδείξει την ανοιχτή πλάτη του φορέματος. Κάντε το μόνες σας, αρκεί να κρύψετε το λαστιχάκι με μία τούφα από τα μαλλιά σας. Τα τσιμπιδάκια σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητα.
 Ένα μίνι φόρεμα με τούλι μπορεί να αντικαταστήσει το κλασικό νυφικό, δίνοντας girlie στυλ στην εμφάνιση.
 Μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας το νυφικό μπουκέτο από τον κήπο ή τη βεράντα του σπιτιού σας. Θα έχει και συναισθηματική αξία.
 Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες είναι η ιδανική επιλογή για όσες θέλουν να φορέσουν κάτι άνετο, ρομαντικό και chic. Επιλέξτε λευκές, nude ή ασημί.
 Μπορείτε να βρείτε οικονομικά δαντελένια αξεσουάρ στην αγορά χωρίς να χαλάσετε μία περιουσία.
 Κάντε χειροτεχνίες: Φτιάξτε μόνες σας το στεφάνι για τα μαλλιά.
 Η Carrie Bradshaw φόρεσε στο γάμο της ένα υπέρκομψο ταγιέρ. Η ιδανική επιλογή για πολιτικούς γάμους, δε βρίσκετε;
 Αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα, χωρίς styling.
 Ένα μάξι, λευκό φόρεμα μπορεί να αντικαταστήσει το νυφικό. Άλλωστε δεν παέι χαμένο, μπορεί να ξαναφορεθεί στο μέλλον σε μία επίσημη περίσταση.
 Οι τάσεις ευνοούν και τα παστέλ νυφικά. Ό,τι πρέπει για τις αθεράπευτα ρομαντικές υπάρξεις.