Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Κατερίνα Καραβάτου:Το περιφερόμενο δράμα της παρουσιάστριας

Υπάρχει η οικιακή γκρίνια. Αυτή που λίγο πολύ έχουμε όλοι μας.
Για τα χρέη, το αυτοκίνητο που χάλασε, την ουρά στην τράπεζα, τη δουλειά που μπορεί να καθυστερεί να πληρώσει- αν υπάρχει κι αυτή-, τον άντρα που δεν μας καταλαβαίνει. Και υπάρχει και η δημόσια γκρίνια. Η γκρίνια των συνεντεύξεων.

Η γκρίνια σε ζωντανή σύνδεση.

Η γκρίνια της Κατερίνας Καραβάτου. Της «αδικημένης παρουσιάστριας» που της έκοψαν την εκπομπή ενώ ήταν έγκυος και ξέχασαν να της το πουν από τον Alpha και από εκείνη την ημέρα περιφέρει την «αδικία» που της έκαναν από κανάλι σε κανάλι, από παρέα σε παρέα, από συνέντευξη σε συνέντευξη. Δάκρυα, αναφιλητά, μύτες που τρέχουν, ο σύζυγος που τοποθετείται κι αυτός στο θέμα κι ένα μεγάλο «γιατί»; Αν η αδικία είχε φωνή θα αναρωτιόταν «γιατί την εκπομπή της Κατερίνας»; Αν το δράμα είχε ονοματεπώνυμο θα ήταν το δικό της. Αν ξαναγυριζόταν σήμερα η ατάκα «ατιμη κοινωνία που αλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα Τάρταρα» θα είχε τη φωνή της.

Και ξαφνικά, διαβάζω ότι η Κατερίνα Καραβάτου έχει πολλές πιθανότητες να ξαναγυρίσει στην τηλεόραση. Με δική της εκπομπή!!
Για μαμάδες!! Θα παίζεται κάθε μέρα από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι!! Ναι για τρείς ολόκληρες ώρες ο τηλεθεατής θα μπορεί να βλέπει την Κατερίνα Καραβάτου! Μου ρθε να βγω στους δρόμους να φωνάξω από τη χαρά μου! Να πανηγυρίσω που η Κατερίνα Καραβάτου δεν θα είναι άλλη μια από τις εκατοντάδες άνεργες παρουσιάστριες της κρίσης! Να βροντοφωνάξω ότι η Κατερίνα Καραβάτου, αυτό το «αδικημένο και τίμιο παιδί» βρήκε δουλειά! Να κοιτάξω ψηλα στον ουρανό και να πω Δόξα τω Θεω!!

Γιατί το να είναι οι μισοί μου γνωστοί άνεργοι και σε κατάθλιψη μπορώ να το αντέξω. Την Κατερίνα Καραβάτου να κλαίει για την κομμένη της εκπομπή από κανάλι σε κανάλι όμως δεν την αντέχω.